Cuba


latino.besteoverzicht.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Overzicht
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Cuba
Cuba Individual
You like to travel in cuba? independent? here´s your page!; una pagina sobre viajar independiente en cuba; abseits vom massentourismus kuba individuell entdecken!
http://www.cuba-individual.com/

Cárdenas
Cárdenas
http://www.delafe.com/cardenas/

Cuba Shop & Surf
Cuba, een land wat de echte reis liefhebber beleefd moet hebben! Meer en meer toeristen willen dit wonderlijke paradijs van veelal innemende mensen, prachtige muziek, fraaie natuur, emoties en hartstocht, van zon, zee en strand met eigen ogen zien. Een land nog zonder Mc Donalds en vol met reclameborden, prestigieuze shopping malls en buitensporige verschillen tussen arm en rijk. Er zijn door toeristen en professionele fotografen al miljoenen foto?s van het land, van mensen en situaties in Cuba gemaakt. Ook in dat opzicht is Cuba een van de meest attractieve landen ter wereld.

Als in een openlucht museum dat stil heeft gestaan in de tijd, klikken de camera?s onophoudelijk; te pas en te onpas. Over het algemeen vinden Cubanen het leuk om gefotografeerd te worden, maar het individuele verhaal achter de foto zou deze pas echt compleet maken. En dat kan wanneer u zelf naar Cuba gaat. Cuba.nl is d? portal voor uw reis naar Cuba, wij zijn Cuba! Onze website geeft u alle informatie die u nodig heeft voor een zorgeloze vakantie op ons prachtige eiland.

Ook kunt u bij ons uw hotel in Cuba rechtstreeks online reserveren waarna u binnen enkele minuten een bevestigng krijgt per email. Wilt u een huurauto in Cuba? Dat kan via onze rechtstreeks geschakeld reserveringsysteem voor autohuur En zelfs voor vliegtickets naar- en een binnenlandse vlucht op Cuba bent u bij ons op het juiste adres Heeft u na het lezen van onze website toch nog een vraag? Aarzel niet en schrijf ons een email, wij helpen u graag, of bekijkt u het CubaPlaza forum waar vele regelmatige Cubagangers op veel vragen een antwoord voor u zullen hebben
http://www.cuba.nl/

Cubanismo
Cuba, actualiteit en achtergrond, fidel castro, free the five, vijf, democratie
http://www.cubanismo.net/

The Cuban Connection
The Cuban Connection
http://www.cuba.tc/

La Habana
A guide to the city of la habana, its arts and culture, entertainment, restaurants, music, history, politics, people
http://www.lahabana.com/

The Cuban Experience
The Cuban Experience
http://library.thinkquest.org/18355/

Gerelateerd
  • Nog Geen
Er staan 7 links op deze pagina.
© Besteoverzicht - Privacy